progressbar
De pagina wordt geladen. Een moment geduld a.u.b.

Tips

Vierdaagseslaapplaats brengt vraag en aanbod van slaapplaatsen op een centrale plek samen. Wanneer u via het internet in contact komt met een aanbieder of iemand die op zoek is naar een slaapplaats weet u in eerste instantie vaak niet met wie u te maken heeft. De anonimiteit van het internet maakt het eerste contact laagdrempelig. Wanneer u echter daadwerkelijk met elkaar in zee gaat, is het belangrijk dat u weet met wie u van doen hebt. Daarnaast is het van belang vooraf duidelijke afspraken met elkaar te maken, om misverstanden te voorkomen.

Op deze pagina vindt u tips om het verblijf tot een succes te maken.

  • Ga nooit zomaar met een particuliere aanbieder in zee. Probeer alvorens u besluit een slaapplek te accepteren een aantal keer contact te hebben gehad met de aanbieder, hetzij via telefoon of e-mail.
  • Volg altijd uw gevoel. Indien u een aanbieder niet vertrouwt ga dan niet met hem of haar in zee, maar zoek een andere aanbieder.
  • Vraag naar aanvullende informatie of foto's.
  • Maak onderling duidelijke afspraken over kosten en betaling om misverstanden te voorkomen.
  • Indien u in de gelegenheid bent om met meerdere wandelaars bij een aanbieder te overnachten ga deze mogelijkheid dan altijd aan. Hierdoor is de drempel om bij een onbekende te overnachten kleiner en geeft het u wellicht een veiliger gevoel. Bovendien: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
  • Vermeld aan de aanbieder als u speciale wensen of benodigdheden hebt tijdens uw verblijf.
  • Lees de reacties op een advertentie aandachtig door. Deze reacties kunnen u veel vertellen over de aanbieder. Hiermee verkleint u de kans dat u achteraf voor onverwachte verrassingen komt te staan.
  • Kortom: zorg dat u vooraf duidelijk afspraken hebt gemaakt met de aanbieder. Tijdens de Vierdaagse heeft u daar geen tijd voor en zeker geen zin in.
  • Indien u een advertentie niet vertrouwt geef dit dan altijd aan in de reacties van de advertentie en stuur een e-mail met de naam van de advertentie naar info@vierdaagseslaapplaats.nl.

Uw banner?

Laatst toegevoegd
 
Meest bekeken
 
Sluit venster

Zoeken

Stel met onderstaande selecties een zoekopdracht samen
Top
Maximale prijs p.p.p.n.
Pension
Minimum aantal slaapplaatsen
  
Maximale afstand tot start
Maximale afstand tot ov
Onder